Loading...

Irsevicsné Mezei Nikolett

dr. Irsevicsné Mezei Nikolett Ágnes vagyok,
– EU szakreferens,
– Kozmetikus,
– Smink- és orvosi mikropigmentáló, -oktató,
– Volume Lash mester, -oktató,
– Lézeres tetoválás eltávolító szakember.

A szépségiparon belüli pályafutásom 2010-ben kezdődött. A műszempilla készítés csodálatos világa teljesen magával ragadott.

2011-ben elsők között tanultam Magyarországon a műszempillázás csúcsának számító extra Volume technikát (az akkori nevén 6D technikát) a Szempilla Akadémián.

A vizsgamunkám alapján az Akadémiától lehetőséget kaptam, hogy Budakeszi oktatójukként folytassam sikeres munkásságomat. Tudásomat folyamatosan fejlesztettem, Pick-up technikát tanultam és kezdtem oktatni a gyorsabb Volume (extra dús) műszempilla szettek készítéséhez. A szálas szemöldök-hosszabbítást is kitanultam és kezdem el oktatni a Szempilla Akadémián.

A Sminktetoválás készítés elsajátítása nagy álmom volt. 2012-ben elvégeztem az első alapkurzusom Murguly Erika festőművész és kozmetikus sminktetováló mesternél. 2014-ben Dévényi Natália Sminktetováló mesteremnél végeztem haladó tanfolyamot. Új dimenziók nyíltak meg előttem: Nati számos innovatív technikát tanított meg nekem, amelyet Ő maga honosított meg Magyarországon.

Folyamatosan képeztem magam, így az összes jelenleg ismert technikát volt szerencsém megtanulni. Tudásomat Mesteri szintre fejlesztettem:
Szálas szemöldök készítése,
– Profi ajak pigmentálás,
– Füstös hatású szemhéj tetoválás.

Elvégzett tanfolyamaim:

2015.
Dévényi Natália: Japán porhatású szemöldök tetováló tanfolyam
Dévényi Natália: Lézeres tetoválás eltávolító tanfolyam

2016.
Dévényi Natália: Stardust-csillagpor hatású szemöldök tetoválás tanfolyam

2017.
Szempilla Akadémia – Lash Lifting tanfolyam (oktató: Csorba Stefánia)
Dévényi Natália, Pados Laura: True Brows tanfolyam (az extra természetes hatású szálas szemöldöktetoválás)
Swiss Color Akadémia: Orvosi micropigmentálás, microneedling tanfolyam (oktató: Vámos Mónika)

2017-ben kozmetikus lettem (kitűnő eredménnyel).

Célom az volt, hogy azokon az embereken is segíthessek esztétikailag, akik valamilyen sérülés, baleset, műtét, terhesség, vagy veleszületett betegség miatt a bőrfelületen mutatkozó szín- és kontúrbéli eltéréseiken szeretnének javítani vagy az ebből adódó kellemetlenségen szeretnének enyhíteni. Ehhez a speciális területhez szakorvosok által preferált, Svájcban gyógyszerészeti minősítést kapott pigmenteket, elő-utókezelő anyagokat ismertem meg és kezdtem el velük dolgozni.

2017-ben Splendid, plazma technológiás bőrfiatalító tanfolyamot végeztem (oktató: Stuhl Andrea kozmetikus szakoktató és egészségügyi szakember).

A Splendid egy olyan innovatív eljárás, amely megegyezik a plasztikai sebészeten elérhető eredményekkel. Orvosok is használják és elismerik hatékonyságát. Mind az eredmény, mind tartósság szempontjából.

2018.
Dévényi Natália – Masterclass – Russian Ombre szemöldök, ajak és szemhéj technika tanfolyam
Tony Belfatto olasz tetovàló művész, Masterclass-Hyper Realistic Eyebrows
Splendid FillAir – Hyaluronsavas ránc- és ajakfeltöltés tanfolyam (oktató: Stuhl Andrea)

Munkásságom során mindig is nagyon fontosnak tartottam lépést tartani a szakma legújabb fejlesztéseivel. A legújabb és legtermészetesebb technikákat fontosnak tartottam és tartom elsajátítani, hogy Vendégeimnek mindig a maximumot tudjam nyújtani.

Célom, hogy Vendégeim és tanulóim maximálisan elégedettek legyenek és hogy minőséget, szaktudást, megbízhatóságot képviseljek és tudjak nyújtani számukra.

Telefon: +36 30 215 5605
E-mail:
nikolettagnesmezei@gmail.com
info@sminkesorvositetovalas.hu

TE IS AZ IGÉNYESSÉGET KERESED?

Bízd magad a minőséget garantáló, magasan képzett szakemberre.