Loading...

3D hatás
(több színnel dolgozunk, árnyékolunk az extra telt hatás érdekében)

 

 

 

 

84.000.-

Ajak teljes satír
(rúzsozott hatás)

 

 

 

 

80.000.-

Ajak félsatír
(Kontúrvonal elsatírozva, teltebb hatású ajkakat kölcsönöz)

 

 

 

 

74.000.-

Ajak lágy satír, bársonyos hatás- a legelegánsabb technika
(kontúrvonal nélkül színezem ajkaidat)

 

 

 

 

65.000.-

Frissítés:

1-3 hónapig egy korrekció ingyenes, az ár tartalmazza.

1/2 évig minden technika egységesen 40.000 Ft
1 éven belül: 45.000 Ft
2 éven belül: 55.000 Ft

Elrontott tetoválások javítására minden szükséges alkalommal + 10.000 Ft-ot számítok fel!

Irsevicsné Mezei Nikolett

Kinek ajánlott az ajaktetoválás? Minden korosztálynak (18 év felett).
– Fiatal hölgyeknek egy friss, üde színt és lágyan pigmentált technikát.
Idősebb Hölgyeknek kicsit erősebb kontúrral készített technikát ajánlok, színek széles palettájával, hogy újra szép formát, teltebb hatást érjük el.

Miért ajánlom az ajaktetoválást?
– Nagyon kevés azon szerencsés Hölgyek száma, akik tertmészetesen szép, dús, kontúros ajkakkal rendelkeznek. Ám ezt a tartós mikropigmentáció által, egy esztétikus munkával el tudjuk érni!
– A mai gyönyörű pigmentekkel és technikákkal minden igényt ki tudunk elégíteni. A legtermészetesebb hatástól az extrán pigmentált, rúzsozott hatásig.
– Tetoválásaimat luxus kategóriás, orvosi tetoválásokhoz alkalmazott, svájci fejlesztésű, digitálisan vezérelt precíziós géppel végzem.
– Minimálisan sérti fel a bőrt.
– Kevesebb fájdalomérzetre, gyorsabb gyógyulásra és kifogástalan eredményre számíthatsz.
– Pigmentjeim gyógyszerészeti tisztaságú, orvosok által preferált termékek. Nem tartalmaznak vas-oxidot, így nem színeződnek el.

Nagyon sok rontott és elszíneződött tetoválással találkozom. Sajnos javítani az olcsó, silány minőségű munkát már nagyon nehéz. Mivel évekig az arcodon hordod döntésed eredményét, így úgy gondolom és tanácsolom, hogy érdemes megfizetni a minőséget. Hidd el, tapasztalatból mondom, hogy az olcsó munkát, mire helyrehozzuk, sokkal többe kerül (nem beszélve, hogy a bőrödnek sem mindegy a beavatkozások mennyisége), mintha eleve egy kicsit drágább, de minőségibb szolgáltatást választasz.

Az általam ajkakra használt pigmentek: Swiss Color (Svájc), BioTouch (USA), Li pigments (USA), és Color-in-derm (Kalcsu Cosmetics).

*Konzultációs díj 1 óra – 5000,- Ft

Nem kötelező az előzetes konzultáció. Amennyiben van már tetoválasod a tetováltatni kívánt felületen, akkor azonban, mindenképpen érdemes eljönnöd, hogy átbeszéljük, hogyan tudjuk megújítani, színt korrigálni, esetleg eltávolítani, mielőtt az új esztétikus színt és formát elkészítjük Neked. Ebben az esetben, ha a tetoválásra nálam kerül az konzultáció díját levonom a végösszegből.

Akkor is érdemes eljönni, ha még nem vagy biztos benne, hogy szeretnéd a sminktetoválást. Előbb inkább kipróbálnád, megterveztetnéd a formát, a színt stb.?  A sminktetoválásra kért időpontod tartalmaz konzultációt. A sminktetoválásod elkészítése előtt egy órát minimum a tervezzéssel és szín kiválasztásával foglalkozunk, és tervünket csak akkor véglegesítem, ha mindenben egyezik az elvárásaiddal.

Fontos tudni, hogy higiéniai szempontból nálam teljesen nyugodt lehetsz. Egyszer használatos steril tűket használok, melyet előtted bontok ki a steril csomagolásából. Precíziós gépem a tűt minden leállításkor magába húzza, így nem kerülhet rá semmilyen szennyeződés használat közben sem. Minden elvégzett munka után vírus, baktérium és gombaölő fertőtlenítést végzek a folyamat alatt használt eszközökön.

Jelentkezek!