Loading...

Jelenleg nem tudok új Vendégeket fogadni műszempilla építésre. Kizárólag annak oktatásával foglalkozom!

Köszönöm a megértést!

dr. Irsevicsné Mezei Nikolett Ágnes

Kozmetika,
Esztétikai sminktetoválás és orvosi mikropigmentáció,
Sminktetoválás oktatás,
Volume Lash műszempilla oktatás

☎️06302155605

Irsevicsné Mezei Nikolett

A szolgáltatás árai a lap alján találhatóak.

Műszempilládat a legnagyobb szakértelemmel fogom elkészíteni. 7 éves műszempillás és 4 éves oktatói tapasztalatom erre a garancia. Ez idő alatt speciális, egyéni technikákat kezdtem el alkalmazni. Minden a piacon kapható terméket teszteltem. A legjobb termékeket kiválasztottam. Minden forgalmazó más és más termékben erős, ebből kifolyólag nem köteleztem el magam egyetlen gyártó felé sem.

Szempontjaim: A minőség, tartósság és a szempilláid, szemed egészségének megőrzése mellett a látvány és lenyűgöző tekintet megalkotása stílusoddal egyezően.
Mindehhez békés, nyugodt környezetet alakítottam ki, ahol megpihenhetsz és megszépülhetsz kellemes aromaterápia és nyugtató zene kíséretében.
Kezeléseidhez választhatsz: Q10 enzimet tartalmazó szemkörnyék hidratáló szemmaszkot, mely a kezelés alatt kifejti jótékony hatását. Ezt ajándékba kapod tőlem. Választhatsz továbbá ajak növelő hatású, hidratáló szájmaszkot: 600.-Ft/db

Mi számít töltésnek? Ha szempilla szetted legalább egyharmadával rendelkezel még.

Új vendégek esetén időpont foglalás kizárólag előleg megfizetésével lehetséges. Az előleg megfizetése a teljes ár 50%-ának átutalásával lehetséges. Amennyiben a foglalást követő 24 órában nem érkezik meg az előleg, az időpontodat automatikusan törölni fogom. Az előleg összegének megérkezéséről  24 órán belül tájékoztatlak.

Házirend: Kérlek, időpont módosítási igényedről a foglalt időponthoz képest, minimum 24 órával előbb tájékoztass! Ha lemondod az időpontot, kérlek, kalkulálj azzal, hogy lehetséges, hogy következő időpontot csak hetekkel később tudok adni. Nyilván nem célom kitolni Veled, de van, hogy nem tudom megoldani. 24 óràn belüli lemondás, vagy a megjelenés elmulasztása esetén az általad foglalt szolgáltatás teljes ára fizetendő. Amennyiben ez nem történik meg, nem tudok több időpontot adni.
(Mindenkinek drága az ideje. Tartsuk tiszteletben egymásét!) Késés: maximum 15 perc késéssel tudlak elkezdeni. Azt követően sajnos nem tudlak kezelni, mert a következő, időben érkező Vendégem idejével nem rendelkezhetünk sem Te, sem én. Késés miatt elmaradó szolgáltatás teljes ára ugyanúgy kifizetendő (vagy másik variáció, hogy annyi ideig tudok Veled foglalkozni, amennyi idő maradt).

Jelentkezek!

Műszempilla oktatás

Az aktuális műszempilla képzésekről információt az alábbi linken találsz:
(az adott képzésben belül a Budakeszi-re kattintva találod az általam tartott tanfolyam információit)

http://szempillaakademia.hu/kepzeseink

Műszempilla árlista

Szempilla Lifting: Az eljáráshoz speciális anyagokat használok. Az első fázisban megnyitjuk a szempilla szálat és egy Lifting anyagot kap. A második fázisban fixáljuk, felveszi a kívánt ívet, lezárjuk. A harmadik fázisban ápoljuk, hidratáljik. Zárásként pedig gyönyörű, fényes – fekete színt kap. Tartóssága akár 6-8 hét.

Ajánlom azoknak a Vendégeimnek, akik nem szeretik a műszempillát vagy allergiásak voltak rá. Továbbá, akik szeretik a természetes hatást, de szívesen viselnének íveltebb pillákat, amely megnyitja a tekintetet, ezáltal optikailag fiatalít. Akik aktívan úsznak, sportolnak, kontaklencsét viselnek vagy munkájukból adódóan nem viselhetnek műszempillát. Ára: 9000.-Ft

Szempilla színezés: 1500.-Ft

Szemöldök szedés: 1500.-Ft

Szemöldök szedés és festés: 3000.-Ft