Loading...

Butterfly eyelid

(sminkelt hatású szemhéj)

 

 

 

75.000 Ft

füstös hatású szemhéjtetoválás

Füstös hatású felső szemhéj tetoválás

 

 

64.000 Ft

Füstös hatású felső szemhéj tetoválás

két színből

 

70.000 Ft

Dupla tusvonal két színből

 

 

65.000 Ft

Klasszikus vastag tusvonal

 

 

62.000 Ft

Klasszikus vékony tusvonal

 

 

50.000 Ft

Szempilla sűrítés felső szemhéjon

 

 

40.000 Ft

Alsó szemhéj tusvonal: 35.000 Ft
Amennyiben felsővel együtt készítem, úgy az alsó:
alapár + 15.000 Ft

Szempilla sűrítés alsó szemhéjon: 35.000 Ft
Szempilla sűrítés felső és alsó szemhéjon: 45.000.-

Frissítések ára:

12 héten belül 1 korrekciót az ár tartalmaz.
Korrekció 1/2 éven belül: 25.000 Ft

Korrekció 1 éven belül:ár -40% engedmény.
Korrekció 2 éven belül:ár -30% engedmény.

Irsevicsné Mezei Nikolett

– Tetoválásaimat luxus kategóriás, orvosi tetoválásokhoz alkalmazott, svájci fejlesztésű, digitálisan vezérelt precíziós géppel végzem.
– Minimálisan sérti fel a bőrt.
– Kevesebb fájdalomérzetre, gyorsabb gyógyulásra és kifogástalan eredményre számíthatsz.
– Pigmentjeim gyógyszerészeti tisztaságú, orvosok által preferált termékek. Nem tartalmaznak vas-oxidot, így nem színeződnek el.

Nagyon sok rontott és elszíneződött tetoválással találkozom. Sajnos javítani az olcsó, silány minőségű munkát már nagyon nehéz. Mivel évekig az arcodon hordod döntésed eredményét, így úgy gondolom és tanácsolom, hogy érdemes megfizetni a minőséget. Hidd el, tapasztalatból mondom, hogy az olcsó munkát, mire helyrehozzuk, sokkal többe kerül (nem beszélve, hogy a bőrödnek sem mindegy a beavatkozások mennyisége), mintha eleve egy kicsit drágább, de minőségibb szolgáltatást választasz.

További általam használt pigmentek (minden területen más és más termékcsalád bizonyult meggyőzőnek) Bio Touch-USA, LiPigments.

*Konzultációs díj 1 óra – 5000,- Ft

Nem kötelező az előzetes konzultáció. Amennyiben van már tetoválasod a tetováltatni kívánt felületen, akkor azonban, mindenképpen érdemes eljönnöd, hogy átbeszéljük, hogyan tudjuk megújítani, színt korrigálni, esetleg eltávolítani, mielőtt az új esztétikus színt és formát elkészítjük Neked. Ebben az esetben, ha a tetoválásra nálam kerül az konzultáció díját levonom a végösszegből.

Akkor is érdemes eljönni, ha még nem vagy biztos benne, hogy szeretnéd a sminktetoválást. Előbb inkább kipróbálnád, megterveztetnéd a formát, a színt stb.?  A sminktetoválásra kért időpontod tartalmaz konzultációt. A sminktetoválásod elkészítése előtt egy órát minimum a tervezzéssel és szín kiválasztásával foglalkozunk, és tervünket csak akkor véglegesítem, ha mindenben egyezik az elvárásaiddal.

Fontos tudni, hogy higiéniai szempontból nálam teljesen nyugodt lehetsz. Egyszer használatos steril tűket használok, melyet előtted bontok ki a steril csomagolásából. Precíziós gépem a tűt minden leállításkor magába húzza, így nem kerülhet rá semmilyen szennyeződés használat közben sem. Minden elvégzett munka után vírus, baktérium és gombaölő fertőltlenítést végzek a folyamat alatt használt eszközökön.

Jelentkezek!