Szeretnéd tudni, hogy melyik technika mire jó pontosan és hogyan működik? Szemöldök tetoválás előtt állsz, de semmit nem értesz a szakszavakból?

Akkor jó helyen jársz!

Azonban fontos megjegyeznem, hogy nem kell egyedül kell rájönnöd, melyik a számodra legmegfelelőbb eljárás, a konzultáció folyamán segítek megtalálni a hozzád leginkább passzoló stílust, színt.

Ahogy az előző blogomban is említettem, ebben a bejegyzésben a szemöldök tetoválási technikák fajtáit és tulajdonságait vesézzük ki részletesen.

 

A legszebb szálazási technikák:

*Microblading szálazott szemöldök
Ebben az eljárásban a hagyományos tetoválógépekkel szemben egy olyan speciális mikropengés eszközt használok, ami képes sokkal vékonyabb vonalakat húzni. Ezáltal egy jóval természetesebb hatást tudunk elérni, így a rajzolt szálakat sokszor összekeverik a saját szőrszálakkal.
A tetovált szőrszálak vastagságukban és kinézetükben teljesen megegyeznek az eredeti szálakkal.

Az eljárásnak többféle változata létezik, a még természetesebb hatás érdekében lehetőség van akár két színnel, továbbá extra vékony szálakkal is elkészíteni.

*Hyper realistic
Ennél az eljárásnál a saját szőrszálak szálnövekedési irányát követem, azt kiegészítve esztétikus formát készítek. Ezt követően átgondolt árnyékolástechnika segítségével érem el a sűrűbb, 3D szemöldök hatást. Ezzel szintén hiper-természetes hatást kapunk.

Tehát, azon vendégek számára ajánlottak ezek a fajta technikák, akik rendelkeznek saját szemöldökkel, azonban azt dúsítani, erősíteni szeretnék.

 

Kombinált módszerek:

*Hybrid technika
Ebben az eljárásban a szemöldök belső részétől kezdve mikroszálazást alkalmazok, majd kifelé haladva kissé karakteresebb, árnyékolt végződéssel fejezem be. Így egy gyönyörű átmenet képződik, a végeredmény egy rendkívül természetes hatású szemöldök.
Ezt azoknak a vendégeimnek ajánlom, akiknek egyáltalán nincs, vagy csak nagyon ritka szemöldökkel rendelkeznek. Esetükben a hibrid technika csodákra képes.

A sminktrendeknek megfelelően az új, finom eljárásokkal színátmenetes, poros, pixeles hatást tudok elérni. Ezeket az módszereket némileg olajosabb, tágabb pórusú bőrtípusokra szoktam ajánlani.

Az alábbi technikák tartoznak ide:

*Russian ombre
Az ombre manapság már ismert szó, de leginkább a fodrászatban alkalmazott eljárás miatt. Viszont a szemöldökön is remekül elvégezhető ez a lágy átmenetes árnyékolástechnika, mely teljesen természetes külsőt biztosít a viselőjének.

*Soft powder
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy egy divatos szemöldökporral sminkelt hatást érjek el. Viszont ami fontos, hogy itt nem látszódnak az éles, határozott kontúrok, így ezáltal egy sokkal trendibb kinézetet tudok biztosítani.

 

Fontos tudnivaló a fenti tartós sminkekkel kapcsolatban, hogy ami a szépségét adja, az a tartósságából “vesz” el!

Ugyanúgy, mint a fiatal, rugalmas bőrön, az idősebb, érettebb bőrön is elvégezhető az összes előbbiekben bemutatott technika. A különbség ott van, hogy a fiatal bőr gyors anyagcseréje miatt a szükséges frissítés időtartama csökken. Míg az érettebb bőr számára elegendő 1-1,5 évente, addig a fiatal bőr esetében ennél jóval sűrűbben, 0,5-1 évente szükséges elvégezni a megújítást.

Jó hír azonban, hogy a frissítésre is kiváló ajánlataim vannak. Amennyiben fél éven belül elvégezteted, a listaáron szereplő összeg kevesebb mint feléért megkapod, majd egészen 2 évig kedvezményes áron jutsz hozzá az élénkítő szolgáltatáshoz!

Gondoljunk csak bele, egy egyszerű manikűrözésre, műkörömre képesek vagyunk akár 6-7 ezer forintot is rákölteni havonta. Vagy vegyük a hajfestést, amelyre szintén havi 7-8 ezer forintot is könnyedén rászánunk a szépségünk megőrzése érdekében. Ezeket az összeadva láthatjuk, hogy igencsak sokat áldozunk szépségápolásra.

Beláthatjuk tehát, hogy a sminktetoválásnak is ápolásra van szüksége, hogy megőrizze igényességét, ezért szükség van a megújítására. Elképesztő azonban, hogy ennek ára havi lebontásban még mindig meg sem közelíti az előbb említett fodrászra, illetve manikűrösre áldozott összegeket.
Már ezért is megéri megcsináltatni!

 

Jelentkezek!